Munkavállalás Oktatási és képzési programok

Pályázatíró kisokos – Pályázás önerőből

Link másolva

‼️FELHÍVÁS ‼️
✅A kis összegű pályázatok esetében mindig az a kérdés merül fel, hogy ki fogja megírni a pályázatokat. Ezen pályázatok nyújtotta lehetőségek rendszerint kiaknázatlanok maradnak, mivel az érintettek nem mernek pályázni vagy nincs meg a kellő tudásuk. A nagy pályázatíró cégek pedig nagyobb összegű pályázatokkal foglalkoznak.
➡️Ezt a hiányt hivatott pótolni a Pályázatíró kisokos – Pályázás önerőből nevet viselő képzés, Hargita Megye Fejlesztési Ügynökségének, az Edutech Consulting és a Harghita Business Center közös szervezésében. ✍️ A tanfolyam során a pályázatírás alapjait ismerik meg a résztvevők, konkrét gyakorlati tudást szerezve. A képzés elvégzése után a résztvevők képesek lesznek az alapvető pályázati dokumentáció elkészítésére, valamint jobban megismerik a projektek világát.
📌A képzést Hargita Megye Tanácsa támogatja.
🔈Oktató: Dr. Bakos Levente, egyetemi tanár, aki nem csak oktatói tapasztalattal rendelkezik a témában, de az elmúlt években számos projekt gazdasági és pénzügyi tanácsadója
📍Képzés helyszíne: Csíkszereda, Megyei Tanács épülete, 19-es terem
🕐Képzés dátuma: 2023. július 10, 11 és 17 (14-20 óra között)
A 3️⃣ napos képzés után kerül sor a záróvizsgával egybekötött versenyre, amely során a tanultak alapján a résztvevők (versenyzők) kidolgoznak egy projekt ötletet, valamint elkészítik a projekthez a pályázati dokumentációt is.
🎖A legjobb három helyezést elért versenyző értékes díjakban részesül.
🆓A képzés ingyenes.
👉Amennyiben szeretne jelentkezni a képzésre, töltse ki az alábbi kérdőívet 2023. július 6, déli 12 óráig.
⬇️⬇️⬇️
https://docs.google.com/forms/d/1ahm3U31I-GKSNBS-DZnRIETU7cQsJeE03fVTD5KlCMs/