Aktív szabadidő, környezetvédelem

Barangolnak a természetben!

Link másolva

👦🏻👧🏻Több mint kétszáz csíkszeredai gyermek ismerkedik meg a természettel, felfedezik a tájat és az élővilágot is. A hegyimentők interaktív előadással készültek, ami kicsiknek és nagyoknak egyaránt érdekes.

🌲Az elmúlt pár évben közel 2000 gyerek vett részt az Erdei Iskola programjain, ma már a tanárok és iskolák külön meg is keresik a Vámszer Géza Művészeti Népiskolát azért, hogy szervezzenek az osztályoknak projektet.

🟢Célunk az, hogy minden általános iskolás diák elsajátítsa az alapvető ismereteket a természetről, barangolják be a tájakat és szeressék meg azt a helyet, ahol élnek.

🍎🥒A kiskertész, kiserdész és a hamarosan induló kishorgász programunkkal is az a célunk, hogy megtapasztalják a természet fontosságát, szépségét, az általuk befektetett munkának a gyümölcsét, ami növeli a környezettel szembeni pozitív hozzáállásukat.

🟢Zöld és turistabarát megyét építünk!

👩🏻‍🏫👨🏻‍🏫Minden pedagógus arra biztatunk, hogy bátran vegye fel a kapcsolatot a Vámszer Géza Művészeti Népiskolával, vagy az Erdei Iskolával és szervezzenek olyan programokat a diákoknak, amelyek által jobban megismerhetik az otthonukat körülölelő természetet.