Munkavállalás

25 000 eurós támogatás az egészségügyi start-upoknak

Link másolva

‼️25 000 eurós támogatás az egészségügyi start-upoknak‼️

🤝Pályáztató: EIT Health

💼Pályázhatnak: Közép- és Délkelet-Európában, köztük Romániában működő start-upok, amelyek az egészségügy területén fejlesztenek technológiákat

🎯A program célja: Olyan európai program, amelyben a startupok akár 25 000 eurós támogatásban és befektetés-vonzásában részesülhetnek.

👉Támogatható tevékenységek: A program két kulcsfontosságú oktatási modult tartalmaz: 1. Fundraising Bootcamp: A befektetők számára történő bemutatkozás. 2. Elnökségi ülés szimuláció: Minden csapathoz kijelölnek egy valódi befektetőt, aki kéthetente kihívja és olyan témákról kérdezi őket, amelyekre talán nem számítottak.

💰Megpályázható összeg: Az Attract to Invest program 25 000 eurós vissza nem térítendő támogatást kínál, amely tartalmaz: 4 000 eurót az utazásra és a szállásra a bécsi bootcamp ideje alatt. 6000 eurót az EIT Health Coaching és Mentori Hálózat tanácsadói szolgáltatásaira. 15 000 eurót, amelyet a tervtől és a várható következő lépésektől függően (pl. induló finanszírozás, A sorozatú befektetések, közösségi finanszírozási kampányok) használhat fel az induló vállalkozás.

💸Az önrész mértéke: –

⏳Benyújtási határidő: 2023. július 21.