Szőnyegszerviz 128 megtekintés

Szőnyegszerviz közzétett 1 munkát.

Szőnyegszerviz

Információ

  • Állások száma 1 munka
  • Telefonszám 0722864343

Vállalatról

A Csíkszeredában immár 6 éve működő Szőnyegszerviz a szőnyegmosáson és szárításon kívül az el- és hazaszállítást is vállalja. Az ötlet a cégtulajdonos saját tapasztalatából született, ugyanis tömbházlakóként állandó problémát jelentett neki és családjának a szőnyegek alapos mosása, tisztítása. A Szőnyegszerviz nagyon jól megtalálta helyét és népszerűvé vált a globalizált világ vidéki közegében, mivel azt nyújtja az embereknek, amire szükségük van: kényelem és különösebb erőfeszítés nélküli tisztaság.

Egy telefonhívás vagy facebook-üzenet elegendő és a megbízott alkalmazottak házhoz mennek, kérésre segítenek a bútorok alá becsíptetett szőnyegeket is kiszabadítani, felcsavarják, elszállítják. A mosást követően a szakszerű szárításra kiépített csarnokba kerül a szőnyeg, ahonnan tisztán, illatosan kerül vissza a tulajdonoshoz.

A kölcsönös elvárások világában a céggel szemben a pontosság, minőségi munka, megbízhatóság igénye jön a megrendelők részéről. A Szőnyegszerviz feladata, hogy megszerezze és megtartsa azoknak az ügyfeleknek a bizalmát és megbecsülését, akik hosszú távon befolyásolják a vállalkozás piaci helyzetét.

Kapcsolat