MUTINY STUDIO 1425 megtekintés

Ennek a vállalatnak jelenleg nincs aktív állásajánlata

MUTINY STUDIO

About Us

Mi vagyunk a felhasználóbarát szoftverek specialistái.

Küldetésünk, hogy kompromisszum mentes alternatívát nyújtsunk a kivándorlással szemben. Hiszünk abban, hogy itthon, Székelyföldön is képesek vagyunk előállítani a magas életszínvonalhoz szükséges feltételeket. Haza kívánjuk csábítani az elvándorolt hazánkfiait. Ezt mi professzionális management technológiával és emberközpontú nézőponttal kívánjuk elérni.

Célunk egy olyan környezet megteremtése, ahol a munkatársak tudják mit jelent, hogy “egy hajóban evezünk” és a túlélésért mindenkinek keményen eveznie kell. És ahol mindenkinek az eredményét tisztességesen elismerik és értékelik.

A mi termékeink olyan szoftverek tervezése és fejlesztése, amelyeket a felhasználók imádnak használni és segítik őket, hogy hatékonyabbak legyenek. A mi szoftvereink nem okoznak fejtőrés a felhasználónak. A mi szoftvereink egyaránt nyújtanak magas esztétikai és felhasználói élményt. A termékeink “hülye-biztosak”, ami azt jelenti, hogy fogjuk a felhasználó kezét és nem engedjük, hogy azt elrontsa vagy olyan dolgot csinálhasson benne, ami nem egyezik meg a használati céljával.

Fő irányelveink:

  1. Mindig tisztességesen működünk.
  2. Mindig szolgáltatjuk, amit megígérünk.
  3. Ami hatékony azt megtartsuk, ami nem hatékony azt kidobjuk.
  4. A szoftveripar egy gyorsan fejlődő ipar, ezért naprakészek vagyunk az új technológiák ismeretével és használatával.

Mi egy startup cég vagyunk, ezért mi a jövőbe fektetünk bele. Tudjuk, hogy a nézőpontunk és a használt technológiák, hogyan fognak hosszútávon beérni. Ha te is része akarsz lenni a jövőnek és persze van elég bátorságod, hajlandóságod és kitartásod, akkor várunk a csapatba! A szakmai készségek könnyedén fejleszthetőek, ezek nem!

Nem érdekel minket, hogy hány év tapasztalatod van. Ha nincs tapasztalatod, de rendelkezel a fenti tulajdonságokkal, akkor itt a helyed! Viszont ha 20 év tapasztalattal már nem vagy hajlandó újat tanulni, vagy neked már nem lehet újat mutatni, akkor sajnos nem egymást keressük.

Nálunk tényleg nem könnyű munka, nem ígérünk stabilitást, havi fix fizetést, babzsákot és csocsóasztalt sem. De azt megígérjük, hogy a bevétellel és a teljesítményeddel arányosan fogsz keresni és teljesen nyilvános a pénzügyi rendszer, bármikor megnézheted épp hogyan állunk.
Nálunk nagyon jó irodai körülmények között rengeteget fogsz tanulni, vért fogsz izzadni és ettől jól fogod érezni magad. Ennél kevesebbet nem ígérek! 🙂

Ha ennek olvasása közben a “Jó jó, de mennyit fogok keresni?” ilyen és hasonló gondolataid támadtak, akkor finoman jelezném, hogy nem egymást keressük! 🙂

Óriási céljaink vannak és ezért nem engedhetjük meg magunknak azt a luxust, hogy ne bátor, hajlandó, kitartó és kompetens emberekkel dolgozzunk! Mert ahogy a LEGO mottója mondja:
“The best is not too good”
(A legjobb nem túl jó)