Lynx Solutions 320 megtekintés

Ennek a vállalatnak jelenleg nincs aktív állásajánlata

Lynx Solutions

Vállalatról

A Lynx Solutions IT szolgáltatásokat nyújtó cég, vállalkozásunk a professzionális megoldásokra összpontosít, egyedi megrendelésre készült, üzleti alkalmazások kivitelezésénél. 2003 óta aktívan jelen vagyunk a helyi- és nemzetközi szoftverfejlesztési piacon, jelenleg több mint 80 szakember dolgozik a csapatunkban. Ügyfeleink Ausztráliától Új-Zélandig, illetve Nyugat-Európától Japánig terjednek.

A Lynx Solutions-nél arra törekszünk, hogy magas színvonalú szolgáltatásokat nyújtva, megoldást találjunk klienseink igényeire. Hisszük, hogy a nagyszerű partnerségből innovatív digitális termékek születnek.

Hiszünk az esélyegyenlőségben. Alkalmazottaink számára egy biztonságos környezetet teremtünk felkészültségük elmélyítése és fejlődésük érdekében; csapatunk jólétét szem előtt tartva a következőket ajánljuk:

  • Egy kiegyensúlyozott csapatban való dolgozás lehetőségét, tapasztalt fejlesztőkkel együttműködve;
  • Kihívással tele környezetet érett és innovatív, legújabb technológiákban fejlesztett projektekkel;
  • Egy kiváló közösség támogatását;
  • Vonzó javadalmazási csomagot; 

Tagja lehetsz egy olyan kultúrának, amelyben a tehetség és rátermettség mindenekfelett értéket jelent, elhatározott célunk közösen, egymást támogatva, nagy dolgokat alkotni, de nem kizárni a szórakozás lehetőségét sem.

Látogass el a Linkedin és Facebook oldalakra, hogy betekintést nyerjél a Lynx-es közösségi életbe.

 

Kapcsolat