LEVTECH SERVICE & PRODUCTION SRL 712 megtekintés

LEVTECH SERVICE & PRODUCTION SRL közzétett 3 munkát.

LEVTECH SERVICE & PRODUCTION SRL

About Us

KIK VAGYUNK MI

A Levtech Service and Production SRL székhelye egy festői szépségű völgyben található Erdélyben, Romániában. Családi vállalkozásként alakult 2016-ban, amikor az elektronika és az automatizálás területén szenvedélyes és tapasztalt apa és fia összefogott, hogy közösen alkossanak és újítsanak.

Azóta csapatunk bővült, és most a legelhivatottabb emberekkel dolgozunk, akik egyedülálló szakértelemmel és mesterségbeli tudással rendelkeznek. Célunk közösen magas színvonalú megoldások és széles körű szolgáltatások nyújtása.

Küldetésünk, hogy értéket teremtsünk ügyfeleink számára, és megbízható, hosszú távú partnerré váljunk megoldásaik és innovációik terén.

Az különböztet meg bennünket, hogy a munkánk a szenvedélyünk, nagyra értékeljük ügyfeleinket, ezért az átláthatóságot, a tiszta kommunikációt választjuk, kapcsolatainkat a bizalomra építjük, és határidőre teljesítjük.

AMIT CSINÁLUNK

Igény szerint elektronikai termékeket fejlesztünk és gyártunk. A legtöbb megkeresés az üzemanyagtöltő iparból érkezett, de felveszünk fogyasztói elektronikai és egyéb ipari elektronikai alkatrészek rendeléseit is. Ha valaki termékötlettel fordul hozzánk, ennek megvalósításában, a tervezéstől a gyártásig minden lépésen keresztül tudunk segíteni. A termékgyártás egy új szolgáltatást, a CNC megmunkálást hozott, amelyre kezdetben az elektronikai eszközök burkolatának elkészítéséhez volt szükség. A szabad kapacitások birtokában a CNC gépeken megkezdtük az egyedi és kis sorozatú alumínium alkatrészek gyártását más romániai és külföldi cégek számára. Meggyőződésünk, hogy azok tudnak kiváló minőségű elektronikai eszközöket tervezni, akik sokféle elektronikával találkoztak, javítottak és tanultak a hibás tervezésekből. Több mint 35 éves tapasztalattal rendelkezünk az elektronika javításában, javítási szolgáltatásaink nagy megbecsülést vívtak ki az üzemanyag-utánpótlásban a lehetetlennek tűnő esetek megoldásával. Jelenleg az összes romániai üzemanyagtöltő szolgáltató céggel partneri kapcsolatban állunk, és folyamatosan bővülünk külföldi partnerkapcsolatokkal. A nagy hálózat birtokában gyakran kapunk speciális kéréseket ipari automatizálási projektekkel kapcsolatban, ahol PLC programozást, szekrénykábelezést és egyedi géptervezést tudunk biztosítani a különböző iparágak folyamatainak és gyártási lépéseinek megoldásához. Az idők során nagyszámú saját terméket is fejlesztettünk, melyek világszerte megrendelhetők webáruházunkból worldwide.

 

ALAPVETŐ ÉRTÉKEINK

BIZALOM ÉS ŐSZINTESÉG

Ügyfeleinkkel és partnereinkkel való munka során fő elvünk a kölcsönös bizalom megteremtése. Nem félünk kiszolgáltatottságot mutatni, beismerni, ha hibázunk, és tanulni belőle. Ezt várjuk el azoktól a felektől, akikkel együtt dolgozunk, de a saját munkatársainktól is. A hosszú távú partnerség és az őszinteség mindenekelőtt fontos.

A MINŐSÉG AZ ELSŐ

Csapatunk ezt nagyon komolyan veszi. Annak ellenére, hogy expressz javítási szolgáltatásokat kínálunk és CNC megmunkálási megrendeléseket is felveszünk szoros határidőkkel, mindig a magas minőségre koncentrálunk. Termékeinket is hosszú élettartamra terveztük, ezért nem félünk garanciát vállalni munkánkra. A minőséget a szenvedélyünk és a kiválóságra való törekvésünk biztosítja.

NEM FÉLÜNK KÉRDEZNI

Ahelyett, hogy a lehető leggyorsabban végeznénk a munkával, gyakran teszünk fel kérdéseket, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy ügyfeleinkkel tökéletesen egyetértünk, és meg tudunk felelni az elvárásaiknak. Ez a nyílt kommunikációs munkamódszer a legjobb megközelítésnek bizonyult, amelyet minden ügyfelünk nagyra értékel, és ezzel kiemelkedünk a többi vállalat közül a piacon.

JÓ MUNKA-MAGÁNÉLETI EGYENSÚLY

Csapatunk keményen dolgozik, és sok energiát fektet be a várt eredmény elérése érdekében. Ez csak akkor tartható meg hosszú távon, ha gondoskodunk arról, hogy boldogan, egészségesen és lelkesen jöjjenek dolgozni. Az is fontos számunkra, hogy számíthatunk egymásra. Hiszünk abban, hogy a környezet és a hozzáállás nemcsak munkatársaink jólétében, hanem munkánk minőségében is nagy változást jelent.