Hargita Népe Kiadó 911 megtekintés

Hargita Népe Kiadó közzétett 9 munkát.

Hargita Népe Kiadó

Vállalatról

A Hargita Népe napilap egyedi színfoltot képez a hazai magyar sajtópalettán: míg a többi magyar napilap vagy  az újságírók tulajdonában lévő kft-k működtetik, vagy hazai, netán magyarországi vállalkozás vagy alapítvány birtokolja, Hargita megye közéleti napilapja köztulajdonban van.

Azáltal, hogy köztulajdonban van a Hargita Népe, elsődleges feladata a közszolgálatiság. Közintézményként való működése meghatározza a lap közszolgálati jellegét.

Munkánk során arra törekszünk, hogy a Hargita Népe a megye büszkén vállalt média alapműhelye legyen. S bár a térségben számos médiakezdeményezés működik, a Hargita Népe etalonnak számító megyei intézmény – státusa révén pedig az erdélyi magyarság egyik reprezentatív intézménye lehet, azzá kell váljon. Igazodási pont kell legyen az általa közvetített értékek révén a folyamatosan változó, átalakuló világban. S nem szükségszerű, hogy a konzervatív közszolgálati média egyben unalmas is legyen.

Kiadónk gondozásában megjelenő rendszeres kiadványok: Hargita Népe napilap, Székely Konyha havilap, Székely Gazda havilap.

 

Kapcsolat