Véleményezd Hargita Megye Ifjúsági Stratégiáját – nyerj bérletet az idei Double Rise fesztiválra!

‼️Ha elmúltál 1️⃣8️⃣ de még alig vagy 3️⃣5️⃣ éves, és érdemben véleményezed Hargita Megye Ifjúsági Stratégiáját, nyerhetsz 🪪bérletet az idei 🕺🏻Double Rise fesztiválra!
👉Az ifjúsági stratégiánk a megye 🙋‍♀️🙋‍♂️fiataljainak szól!
👉Olyan irányvonalak kijelölését fogalmazza meg a dokumentum, melyek követésével a fiatalok számára a megye nem csak lakóhelyükké, hanem otthonukká is válik.
👉Hargita Megye Ifjúsági Stratégiája a 2023-2030-as időszakra alapjául egy alapos kutatómunka, továbbá előzetes kérdőíves felmérésék, fókuszcsoportos interjúk szolgáltattak információkat.👉A stratégia most a 📲lakossági konzultáció fázisába lépett, amikor is megyénk lakossága véleményezheti a dokumentumot, javasolhat további programokat vagy a meglévők alakítását vagy elvetését: https://elemzo.hargitamegye.ro/a-strategia-konzultalasaval-kapcsolatos-kerdoiv/
‼️Játékra fel, 🙋‍♂️🙋‍♀️kedves fiatalok, július 2️⃣7️⃣, csütörtök, 2️⃣2️⃣ óráig, várjuk véleményeteket, és utána irány a 🕺🏻Double Rise!
Hargita Megye Ifjúsági Stratégiája a 2023-2030-as időszakra itt tanulmányozható: https://elemzo.hargitamegye.ro/hargita-megye-ifjusagi…/
A versenyfelhívás szabályzata itt:https://elemzo.hargitamegye.ro/a-vesrenyfelhivas…/