Legyél te is Angyal!

🕯 Az adventi időszakban kicsit mindnyájunkat megérint a közelgő ünnep melegsége, az egész éves rohanás után feltöltődik lelkünk szeretteink ölelésében és ilyenkor még inkább arra törekszünk, hogy boldoggá tehessük mindazokat, akik a szívünknek oly kedvesek.
❤ Gondoljunk azonban azokra a gyerekekre is, akiket nem vár otthon a családi idill, nem sütnek-főznek együtt édesanyjukkal, nem viszik el a nagyszülők különböző ürüggyel, míg szüleik feldíszítik a fát és nem kapnak szebbnél szebb ajándékokat. Akiknek nem jutott a karácsony varázsából az, ami nekünk.
😊Hargita Megye Tanácsa a Hargita Megyei Szociális és Gyermekvédelmi Igazgatósággal, valamint a Hargita Népe kiadóval közösen idén újra jótékonysági akciót hirdet, melynek révén – Önökkel közösen – valóra válthatjuk az állami gondozásban élő Hargita megyei gyermekek vágyait, hisz a karácsony öröme mindenkinek jár.
💌A gyerekek elküldték az angyalnak szánt leveleiket, Önöknek pedig nincs más dolguk, mint kiválasztani egyet és teljesíteni, ha nem is a teljes listát, legalább egy részüket.
ℹ Kérjük, közvetlenül a kép alatt jelezzék hozzászólásban, hogy melyik gyermeknek szeretnének az angyala lenni (több beíró esetén az első személy lesz az angyal), majd az ajándékokat jutassák el Hargita Megye Tanácsának székhelyére a kapusszoba mellett található irodába, vagy a térségi területi irodákba december 20-ig.
🎁A csomagokon továbbá kérjük tüntessék fel a gyermek nevét és korát, hogy biztosan célba érhessenek.
📌Csíkszereda: Hargita Megye Tanácsa épülete, Szabadság tér 5. szám. Földszinti Ifjúsági tér, a kapusszoba mellett.
📌Gyergyószentmiklós: Szabadság tér 12. szám, 5-ös iroda.
📌Székelyudvarhely: 1918 december 1. utca 9. szám, 2. Emelet.
📌Székelykeresztúr: Szabadság tér 55. szám, 5-ös és 6-os iroda.