Közszolgálati Karriernap és Állásbörze esemény

🤯❓Hány közintézmény van Hargita megyében, melyiknek mi a feladata és egyáltalán eszik vagy isszák 👨‍💻a közhivatalnoki állásokat?
🤝A “Közszolgálati Karriernap és Állásbörze” eseményünk által igyekszünk közelebb hozni az olykor távolnak tűnő közszféra világát a Hargita megyei érdeklődőkhöz, a különböző közintézmények képviselői pedig a tevékenységeikről, projektjeikről, aktuális 💼álláshirdetéseikről mesélnek a résztvevőknek. Emellett a meghívott szakemberek workshopok, előadások által szélesítik a résztvevők látókörét.
🤗Nemcsak az állást keresőket várjuk a Karriernapra, hanem minden olyan érdeklődőt, kortól és nemtől függetlenül, aki kíváncsi a Hargita megyei közintézmények tevékenységeire, felépítéseire és belső rendszereire.
👉A különböző ifjúsági és civil szervezetek kínálatában érdekes programokról, eseményekről és akár önkénteskedési lehetőségekről is értesülhet, közvetlen kapcsolatba kerülhet a szervezetek működtetőjével.
📌Amennyiben közintézményként, esetleg szervezetként, egyesületként részt szeretne venni a karriernapon, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot:
https://forms.gle/RCZRtfrPtHd1ELpGA
(❗️A résztvevőknek nem szükséges a regisztráció, csak a standot igénylő intézményeknek, egyesületeknek)
🕐Minden érdeklődőt szeretettel várunk november 16-án, 11:00-17:00 óra között Hargita Megye Tanácsa galériájában a Közszolgálati Karriernap és Állásbörze eseményünkre!