Szoftverfejlesztői Szolgáltatások Üzletkötője – IT Sales Representative 1914 megtekintés19 jelentkező

A csíkszeredai MUTINY STUDIO, melynek küldetése a digitális világ akadálymentesítése, fiatal csapatába keressük új munkatársunkat.

Szeretnél egy olyan munkahelyen dolgozni, ahol megbecsülnek és tisztességes fizetést kapsz a jól végzett munkádért?

A feladatod:

A feladatod az lenne, hogy keress új ügyfeleket, felfedezd a piacot, megtaláld, hogy kinek tudnánk szoftvert fejleszteni, vagy a meglévő szoftvereinket kiknek tudnánk eladni. Miután megtaláltad a potenciális új ügyfelet közösen egy csapattal felmérjük, hogy miként tudjuk megoldani az ügyfél problémáját. Ez idő alatt te tartod a kapcsolatot az ügyféllel a szerződés megkötésének pillanatáig. És már keresheted is a következő új ügyfelet.

Jól mi? 😀

Csupán alapszinten kell értened a szoftverekhez, és minden ami szükséges információ a rendelkezésedre bocsájtunk. Alaposan megtanítjuk számodra, hogy pontosan mivel is foglalkozunk, tehát nem kell félned, ha esetleg nem rendelkezel szoftveres alapismeretekkel. Persze, ha rendelkezel, akkor az egyáltalán nem hátrány! 😉 Bármikor eléred ügyvezetőt vagy a technikai igazgatót, amennyiben segítségre lenne szükséged egy tárgyalás vagy egy értékesítés folyamán. Nem hagyunk magadra!

Mit várunk el tőled?

Csupán azt várjuk el tőled, hogy légy hajlandó fejlődni! Bár lehet, hogy most azt gondolod, hogy te már profi értékesítő vagy és neked ne tanítsunk mi semmit. Lehet. Gyere és bizonyítsd be. Viszont ha mégsincs tele a pohár gyere és megtanítunk téged az értékesítés összes titkára. Amennyiben kitartóan végigcsinálod a képzéseinket, és van benned elég nagy szándék, akkor gennyesre fogod keresni magad!

Ne feledd a szoftveripar nem az aprópénzek világa. 😉

A poszt célja:

A cél az, hogy jó előre legyenek az üzletek megkötve és előre legyenek beütemezve a fejlesztők számára, ráadásul a rendelkezésre álló fejlesztői kapacitásunkon felül.

A poszt terméke:

Sikeresen megkötött és kifizetett szerződés vagy projekt.

A poszt főstatisztikái:

Bevétel, Kötött érték.

Bérezés:

Minden megkötött üzlet értékének 10-15% jutaléka a tiéd!

Amit nyújtunk:

 • Rengeteg izgalmas munka kötetlen munkaidőben.
 • Nagyon sokat fogsz küzdeni óriásit fogsz fejlődni.
 • Egy nagyon etikus és lelkes csapat része leszel, ahol mindenkivel jóban leszel.
 • Minden ötletedre, javaslatodra és véleményedre kíváncsiak vagyunk, járulj hozzá a sikereinkhez és elismerjük az eredményeidet.
 • Mindig a legjobb és legújabb technológiákkal dolgozol, a legjobb munkaeszközökkel, és a legkényelmesebb munkakörülmények közt.
 • Vért, verejtéket fogsz izzadni és nagyon jól fogod érezni magad.
 • Folyamatos belső és külső képzések, amik segítenek neked, hogy egyre hatékonyabban tudj értékesíteni és eredményesebb legyél.
 • Modern CRM rendszer, amit egy élmény használni.
 • Minden eredményedet valóban elismerjük és értékeljük!
 • Végezheted a munkád teljes munkaidőben vagy vállalkozói szerződéssel.

Előny, ha…

 • jól beszélsz angolul és/vagy románul.
 • nem szereted a 8-tól 4-ig tartó irodai munkát.

Na, Te elég bátor vagy ehhez? 😉

Még több infó

Jelentkezz
Megosztás
Connect with us
Kapcsolat