Értékesítési vezető 78 megtekintés1 jelentkező

A több mint 20 éve dinamikusan fejlődő csíkszeredai Set Prod-Com Kft (www.setprodcom.ro), Románia egyik vezető piaci szereplője a belsőépítészethez elengedhetetlen műanyag és alumínium szegélylécek és tartozékok terén.

Munkaköri leírás

Kereskedelmi csapatunk élére keressük azt az eredményes, vállalkozó szemléletű munkatársat, aki meglátja és kiaknázza a piaci lehetőségeket, vezeti, fejleszti és lelkesíti az értékesítési csapatot.

Feladataid a cégvezetővel szoros közreműködésben az értékesítési stratégia továbbfejlesztése, a piac és a számok elemzése, a megoldások életbe ültetése, a fontos ügyfelek kezelése valamint a csapat összehangolása.

Számos kihívást kell kreatívan legyőznöd, mozgalmas napjaid lesznek a kívánt eredmény eléréséhez, de siker esetén megfelelő elismerés, jutalom és egy kiváló csapat vár rád!

Fontos elvárásaink:

Célkitűzésünk, hogy a romániai piacon erősítsük pozíciónkat és termékeinkkel kezdjük el meghódítani az európai piacokat is.E célok eléréséhez olyan stabil csapattal dolgozunk, akik motiváltak, a közös sikerben gondolkodnak, és szeretnek fejlődni egy folyamatosan növekvő igényeket támasztó környezetben.

 

Előnyök:

Előny az értékesítési irányultság és vezetői tapasztalat, csapatban való gondolkodás, strukturált személet, tárgyalóképes román, magyar és angol nyelvtudás.

Jelentkezés:

https://www.ejobs.ro/personalizat/rtkestsi-vezet/1261446

Még több infó

Jelentkezz
Megosztás
Connect with us
Kapcsolat