Értékesítési vezető 542 megtekintés2 jelentkező

Job Expired

Kereskedelmi csapatunk élére keressük azt az eredményes, vállalkozó szemléletű munkatársat, aki meglátja és kiaknázza a piaci lehetőségeket, vezeti, fejleszti és lelkesíti az értékesítési csapatot.

Feladataid a cégvezetővel szoros közreműködésben az értékesítési stratégia továbbfejlesztése, a piac és a számok elemzése, a megoldások életbe ültetése, a fontos ügyfelek kezelése valamint a csapat összehangolása.

Számos kihívást kell kreatívan legyőznöd, mozgalmas napjaid lesznek a kívánt eredmény eléréséhez, de siker esetén megfelelő elismerés, jutalom és egy kiváló csapat vár rád!

Célkitűzésünk, hogy a romániai piacon erősítsük pozíciónkat és termékeinkkel kezdjük el meghódítani az európai piacokat is.E célok eléréséhez olyan stabil csapattal dolgozunk, akik motiváltak, a közös sikerben gondolkodnak, és szeretnek fejlődni egy folyamatosan növekvő igényeket támasztó környezetben.

Előny az értékesítési irányultság és vezetői tapasztalat, csapatban való gondolkodás, strukturált személet, tárgyalóképes román, magyar és angol nyelvtudás.

 

Jelentkezni a következő linken:        https://tech.interspeedia.com/jobs/41977.54128.50190

  • Ez az állásajánlat lejárt.
Megosztás
Connect with us
Kapcsolat