Dumagyáros- copywriter – szövegíró 461 megtekintés8 jelentkező

Munkaköri leírás

Légy az a szövegíró és (vagy) marketinges aki nálunk villogtathatja tudását és kreativitását a Székelyföldi szórakoztató központban, te vagy a nyerő ha tudsz olyant produkálni, hogy a címzett érezze a több száz lóerő remegését, az égő gumi szagát, és a csikorgását halljam. Ügyes virtuális asszisztens is bizonyíthat tanulékonyságáról.

Az Élménygyár Székelyföldi szórakoztató központba keressük kollégánk. jelige “A Játék Nálunk komoly”
Prémium autósport szolgáltatások és szabadidős tevékenységek a fő téma, valamint lehetséges bővítés a sport- és túrafelszerelés .
Előny a turisztikai szöveg és ajánlat készítési tapasztalat, valamint az autósport világának ismerete, hab a tortán az Assetto Corsa pedálozása illetve esport vagy gamer tapasztalat.
A célközönség néha a huszonéves forróvérű aszfalttépő betyárok, majd a legnagyobb multik elegáns és kimért vezérigazgatói, akikben ott lapul még az aszfalttépő betyár.
Néha magyarul, inkább románul; a nyelvet aktívan és helyesen használó személyről álmodunk.
Olyan megoldást keresünk, akivel tudunk stabil együttműködést építeni, mert az alapoktól kell kezdjük, megtanítani fogalmakat, majd feléleszteni vágyakat.
Szeretünk tanulni és idejében nyugodtan előre dolgozni, legfontosabb elvárásunk, hogy te, aki a partnerünk leszel, szintén szeress újat tanulni.

A cél, Székelyföldön az Élménygyár – szórakoztató központ Romániai promoválásának támogatása. Ez egy menő (hozzád menő) vagyis mobilis szolgáltatás, oda visszük például a bérelhető versenyautó-szimulátort, ahol te, a vendég vagy, ezért kiváló módja egy cég partnereinek szórakoztatására és elbűvölésére, vagy régi és új kollégák teambuildingjére, de szabadidős szórakozásnak, egyszerűen bulizni is tökéletes (autóbuziknak nem ajánljuk mert súlyos függőséget alakít ki).

A feladatok nagy része távmunkában végezhető,  teljes munkaidős valamint részmunkaidős munkavégzésre is van lehetőség.

Jelentkezéshez légy szíves ezekre a kérdésekre is válaszolj:

Mitől különleges az ajánlatod?

Mit változtatnál ezen a felhíváson?

Melyik kulcsszavat sikerült felismerned? Hoonigan, Steam, Assetto, CS:GO, lag, VR, fps, ssd, Nordschleife , DLC, modolás, 1050Ti, aktuátor, pillangófül, Super Mario, nock

Még több infó

Jelentkezz
Megosztás
  • Állások száma 1 munka
  • Telefonszám 0740144318
Connect with us
Kapcsolat